top of page
_81A6994_edited.jpg

KATRI MANNINEN

Onko lobbaaminen salakähmäistä kabinettivaikuttamista? Miten tunnistaa vaikuttamisen paikat? Entä onko työelämän muutos pelkkä myytti? Kollektiivin jäsen Katri on kerryttänyt kokemustaan poliittisesta järjestelmästä niin päättäjän kuin lobbarin näkökulmasta ja tietää parhaat niksit hyvän vaikuttamistyön tueksi.


Hollolasta alkujaan ponnistanut Katri on hämäläisyydestään huolimatta vilkas ja sanavalmis sparraaja, joka järjestää niin henkilökohtaista sparrausta kuin isompia koulutuksia. Vaikuttamistyön lisäksi Katri on perehtynyt työmarkkinajärjestelmään, ja pitää koulutuksia työelämän muutoksesta ja siitä, miten muutoksen keskellä luovia.


Katrista ei löydä taivaanrannanmaalaria, vaan toimeliaan tekijän, joka uskoo oppimiseen tekemisen kautta.

KATRI MANNINEN: Team

Ole yhteydessä Katriin, jos aiheena on...

Miten kohtaat päättäjän?

Miten vaikuttamistyötä tehdään? Miten päätöksenteon prosessi etenee? Ketkä tekevät päätökset? Mitä on lobbaaminen? Koulutus perehdyttää lainsäädännön valmisteluun, avaa vaikuttamistyökaluja ja auttaa hahmottamaan, mikä kaikki (nohl, kaikki!) on lobbaamista ja miten sitä tehdään.

Työelämän muutos – myytti vai mysteeri?

Joka tuutista sitä saa nyt kuulla: työelämä on murroksessa! Karkaavatko työpaikat? Vievätkö robotit viimeisetkin työnteon rippeet? Vai onko sittenkin niin, että työelämä on ollut aina muutoksessa? Jos muutos on pysyvää, onko se muutos? Koulutuksessa paneudutaan työelämän ilmiöihin ja siihen, miten muutokseen (tai muuttumattomuuteen!) tulisi varautua.

KATRI MANNINEN: Projects
bottom of page