top of page
_81A5429_edited.jpg

KIRSI MARTTINEN

Vuodet opiskelijapolitiikassa veivät Kirsin mukanaan järjestötoimintaan, ja kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisissa järjestötehtävissä on koulinut Kirsistä järjestötoiminnan vankan ammattilaisen. Kirsin intohimoja ovat erityisesti järjestöllinen kehittäminen sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuusasiat. Kirsi on innostava kouluttaja ja fasilitoija, joka auttaa näkemään työpaikkasi tai järjestösi kehittämiskohteet.

Järjestöpuolella Kirsin osaamista on erityisesti luottamushenkilöiden ja työntekijöiden työnjakoon liittyvät asiat, resurssien järkevä kohdentaminen sekä työhyvinvoinnin kehittäminen. Lisäksi Kirsi on yhteiskunnallisen vaikuttamisen ammattilainen, joka auttaa löytämään juuri sinun organisaatiollesi parhaimmat tavat tehdä vaikuttamistyötä.

KIRSI MARTTINEN: Team

Ole yhteydessä Kirsiin, jos aiheena on...

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Miten vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon? Miten voi vaikuttaa hallitusohjelmaan tai poliittisiin prosesseihin? Kehen pitäisi olla yhteydessä? Miten tehdään vaikuttamisviestintää? Kirsi kertoo, miten poliittisiin prosesseihin voi vaikuttaa ja milloin on paras hetki vaikuttaa. Vahvalla kokemuksella varustettu Kirsi sparraa mielellään, miten onnistunutta vaikuttamistyötä tehdään resurssit huomioiden.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Miten edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta järjestöissä ja työpaikoilla? Miten työpaikallasi huomioidaan erilaiset vähemmistöt? Miten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen lisää hyvinvointia ja tuottavuutta? Onko työpaikallasi piilosyrjintää? Jos et ole varma vastauksistasi, Kirsi pohtii niitä mielellään kanssasi ja auttaa tekemään työpaikasta tai järjestöstä paikan, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Järjestötyön kehittäminen

Työhyvinvointi järjestöissä, kaipaavatko säännöt uudistamista? Miten toteuttaa järjestöllistä kehittämistä? Miten innostaa vapaaehtoisia ja löytää uusia toimijoita mukaan? Tietävätkö vapaaehtoiset ja luottamushenkilöt vastuunsa ja velvoitteensa järjestössä? Kirsi on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa järjestöissä, niin luottamustehtävissä kuin pääsihteerinä ja toteuttanut erilaisia järjestöllisen kehittämisen projekteja, sääntöuudistuksista toiminnallisiin uudistuksiin ja jäsenhankintakampanjoihin.

KIRSI MARTTINEN: Projects
bottom of page