top of page
milla halme

MILLA HALME

Millasta piti tulla virkamies. Suunnitelmissa oli pitkä ja kuuliainen ura kenties lainvalmistelijana jossain ministeriössä. Sitten maailmantuska sai tarttumaan toimeen ja hallintotieteiden opintojen jälkeen elämä veikin vaikuttajaksi ja viestijäksi.


Millan taika on kyky puhutella ihmisiä, kutsua mukaan, koota tiimejä, kasvattaa liikkeitä ja luoda yhteisöjä. Hänet  tunnetaan tasa-arvoisen avioliittolain Suomeen tuoneen Tahdon2013 -kampanjan vaikuttajana. Lisäksi hän ollut konseptoimassa sellaisia someilmiöitä kuten #koulutuslupaus ja #kutsumua sekä toiminut vihreiden ehdokkaiden kampanjapäällikkönä.


Milla tuntee yhteiskunnan rakenteet sekä päätöksenteon kiemurat koulutuksensa puolesta teoriassa ja ammattinsa puolesta käytännössä. Lisäksi hänellä on pelisilmää ja taitoa navigoida vaikuttamisen maailmassa.


Puhujana ja kouluttajana Milla pyrkii koskettamaan kuulijoiden omaa kokemusmaailmaa ja herättämään tunteita. Pari kyyneltä tai röhönauru on aina hyvä homma. Millan yöpöydällä on yleensä useita keskeneräisiä kirjoja, sillä hän rakastaa hyviä tarinoita ja kuluttaa niitä mieluusti kirjoina, elokuvina, sarjoina tai podcasteina. Jonain päivänä hän toivoo kirjoittavansa itsekin sellaisen.

MILLA HALME: Team

Ole yhteydessä Millaan, jos aiheena on...

Yhteiskunnallinen viestintä

Miten yhteiskunnalliseen keskusteluun voi reagoida? Miksi jotkut aiheet kuohuttavat ja toiset eivät kosketa ketään? Miten ihmiset kutsutaan mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun? Voiko kohuun varautua? Milla on kokenut yhteiskunnallinen viestijä ja kampanjoitsija, joka ei pelkää arvolatautuneitakaan aiheita. Milla uskoo avoimeen vuorovaikutukseen ja edelleen myös somen voimaan. Siksi hän osaa kertoa, miten someilmiöt rakentuvat ja miten vaikeistakin aiheista voi keskustella julkisesti. Millan voi auttaa valmistelemaan viestintästrategian, kampanjan tai kriisiviestintäsuunnitelman.

Yhteisöjen rakentaminen ja johtaminen

Digiaika rikkoi lähiyhteisöt ja loi nettiyhteisöt, mutta onko toinen korvannut toisen? Ihmiset kaipaavat edelleen joukkoonkuulumisen tunnetta ja etsivät samaistumisen kohteita, mutta voiko sellaisen löytää turvallisesti netissä? Onko rakentava keskustelu enää mahdollista? - Entä onko se mahdollista anonyymien kesken? Miten tuetaan yhteisöissä myötämielistä tulkintaa ja kannustavaa ilmapiiriä? Milla voi auttaa ymmärtämään (netti)yhteisöjä ja tukea sellaisen rakentamisessa.

MILLA HALME: List
bottom of page